logo van Esther te Voortwis getekende bij
Esther te Voortwis
Ik begeleid mensen op het gebied van
- onzekerheid en onveiligheid
- sombere gedachten en depressieve gevoelens
- niet helpende patronen en verslavingen
- trauma en verlies
- stress en burn-out klachten
- hoe verder na een ziekteperiode
Wil je meer weten?

Ik begeleid mensen op het gebied van

onzekerheid en onveiligheid sombere gedachten en depressieve gevoelens niet helpende patronen en verslavingen trauma en verlies stress en burn-out klachten hoe verder na een ziekteperiode

Depressieve gevoelens, psychische klachten of sombere gedachten

Herken je jezelf in een aantal aspecten?

Over het algemeen ben ik tevreden over mijn leven. Toch merk ik dat ik in sommige situaties wat onverwacht heftig reageer. Ik wil graag uitzoeken hoe dat komt.

Ik ervaar dat ik best wel veel ballen in de lucht hou. Ik zou graag wat meer balans in mijn leven willen en heb daar hulp bij nodig.

Ik heb last van sombere gedachten en ik kan heel erg blijven hangen in piekeren. Ik zou graag willen weten hoe ik daar van af kom.

Mijn ziekteperiode heeft veel met me gedaan. Nu zou ik weer graag het leven weer willen oppakken. Ik weet alleen niet zo goed hoe en heb daar hulp bij nodig.

Ik zie geregeld dat klanten het best wel spannend vinden om een traject aan te gaan. Dat komt omdat ze vaak voor het eerst iets gaan delen of voelen dat er een verandering gaat plaatsvinden. Daar is best wat moed voor nodig. Daarom is een veilige setting belangrijk. Eenmaal op weg merk ik ook dat er ontspanning komt en het eigenlijk heel fijn is om met iemand te zitten die luistert zonder oordeel of eigen mening. Ook stel ik de vragen die een ander niet zo snel durft te stellen, waardoor er inzichten komen die levensveranderlijk en levensverrijkend zijn. En daarvoor nemen we de tijd. In het proces van bewuster worden is namelijk elk stapje er één. Ben jij toe aan een nieuwe stap?

Esther

Laten we een afspraak maken